Sekarang Baru Berminat Untuk Berblogger :D

Macam mana ya nak mulakan blog nie ? Haiz , pening betol -.- . Ada sapa-2 yang boleh tolong ajarkan tak ? Hurm , cam nie la , meh nak pekenalkan diri dulu OWNER BLOG nie .

  Name of OWNER nie , Muhammad Adam Haris Bin Abdullah a.k.a Adam . Huhu . Umo ? 17 Tahun (2011) . Sekarang dok menyambung study dekat institusi KLUSTER , that Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Sheikh Ahmad , Arau , Perlis . AAHAH :D , sekolah je KLUSTER , OWNER nie tak kluster macam nama sekolah tu , just SIMPLE student je . Hobi ? Bergiat AKTIF dalam ber-FACEBOOK & sekarang mencuba untuk BERBLOGGER . Tu jea la DETAILS yang boleh diuar-uarkan buat masa nie XD .

  Tujuan OWNER menceburkan diri dalam dunia blog nie , just nak KEMBANGKAN status-status yang selalu DIUPDATE kat FB . Nak try gak buka minda masyarakat zaman sekarang . Disamping tu , leh gak MEMOTIVASIKAN diri nie . Betul tak ? Satu , kalau dekat FB , just boleh tulis beberapa patah perkataan jea . Sampai ada ayat-ayat status yang tergantung & mesti ada yang tertanya-tanya apa yang cuba disampaikan . So , dengan nie , OWNER dah bersedia nak mengarang dengan lebih mendalam lagi , kalau rajin laa , AHAHH :D . Cakap tak serupa bikin betul , karangan yang cikgu suruh buat pun LIAT nak siapkan . Huhuhu :P . Okay , tak nak BERLETER panjang-2 , just tu jea la tujuan OWNER :) . Tunjuk ajar daripada BLOGGER-BLOGGER lain amat diperlukan dari masa ke semasa . Saya budak baru belajar , kalau salah tolong tunjukkan :) . Senyum SOKMO :)
Suka ? Layan dan Dipersilakan LIKE . Ada yang kurang ? Sila Comment

3 comments:

Post a Comment